Filme porno Poll of the Day

BDSM: trucuri pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand cuplu de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi idei precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai crucial BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele si. Desigur, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou rol precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, net si, de asemenea, specializate magazine furnizati o semnificativa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati puteti purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si mai jos cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele utilizare dominanta si trimitere, fara risc este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de real durere, este de fapt crucial sa decide un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows ar putea fi adesea inchis.

Fara jena

BDSM este o unica tehnica care are nevoie o mare suma de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca ar trebui fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax yourself - in ciuda daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

image

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.