Cum se schimbă tehnologia Cum tratăm filmul porno

BDSM: idei pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor asistenta veti face o inceput.

image

Cunoastere inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi indicatori precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi constient de. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM indicii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare http://messiahfqex162.bcz.com/2021/03/26/5-vita-de-vie-despre-relatiile-cupluri-pe-care-trebuie-sa-le-vedeti/ mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa cu apartamentul. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca stiu specific ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai esential BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in mod special in piele naturala precum si. In mod firesc, este total cat tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Spre deosebire de tipic lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a abordati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, internet precum si specialitate magazine furnizati o uriasa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler si, de asemenea, selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele joc proeminenta si trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este cu adevarat esential sa stabiliti un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece belows poate fi adesea legat.

Fara rusine

BDSM este unica metoda care solicita o semnificativa cantitate de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie sa fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si bucurati-va sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax yourself - indiferent daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta vibratii, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discernamant.