Cele mai răspândite probleme din filmul porno

BDSM: idei pentru perechi

image

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi recomandari si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscator. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, atunci puteti absolut incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai important BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in special in piele naturala precum si. In mod firesc, este complet pana la tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou functie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, internet si specialitate magazine oferiti o masiva alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler precum si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus jumatate fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele utilizare suprematie precum si intrare, o siguranta este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este cu adevarat esential sa stabiliti un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca o indicatie pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional inchis.

Fara jena

BDSM este o distincta tehnica care solicita o substantiala suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si bucurati-va de sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te Link-ul pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax yourself - in ciuda daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.