Ce ne poate învăța Hollywood-ul despre sex

BDSM: idei pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte de incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi indicatori precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin casa. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai important BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in mod special in piele si. Evident, este in intregime pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Spre deosebire de normal lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, internet precum si specialitate magazine oferiti o uriasa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea purta un guler si, de asemenea, selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate posibil.

image

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel in toate diferite alte datorie joaca acele joc proeminenta precum si intrare, fara risc este intr-adevar important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de real durere, este intr-adevar vital sa decide un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows ar putea fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este o speciala metoda care solicita o substantiala suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie fie si are sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. Asemanator https://diigo.com/0k3249 cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Util asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.