13 lucruri despre sex pe care poate nu le-ai știut

Cele mai bune filme senzuale din istorie

image

Toate aceste filme constau din puncte de referinta minute in cinematograf - minute realizat utilizarea lui pentru a provoca, titilati, precum si pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat versus o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , oferire suprem semnificatie a porno: "Stiu cand il vad." Erotica traieste si mai mult viu la acel grad de subiectivitate, si, de asemenea pe film, evalueaza externe restrictii ale obscuritate - atat de mult sa se asigure ca am poate nu de asemenea intelegem cand il vedem. Atate povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste in mijloc 2 personalitati niciodata sugerat a fi impreuna; o tiv sau un post de imbracaminte cateva mai mare, sau mult mai scurt, decat identificat https://caidenupwv273.shutterfly.com/23 in un vizitator viata; precum si de asemenea un accentuat cuvant sau expresie semnificatie nespus, de asemenea neintentionat semnificatie. Si, de asemenea cu siguranta, uneori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se confrunta cu o scena insotitor sau imita intimitate sub pitoresc, somptuos iluminare.

Toate din ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai bun sexual filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al al unui autor propriu foame si rata dobanzilor. Pentru ca filme nu pur si simplu document legat de sex si, de asemenea fermecator fantezii, le descopera. Cantitatea de cinefili vizionat, spune, un adolescent comedie unde sunt foarte intai preferat stea a aparut in un bikini, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu intruchiparea a atractiei? Sau s-au trezit fantezand despre o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar curatat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. In consecinta, aceasta lista acumuleaza cateva dintre reperul momente captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si vedeta sau actrita in o datorie care satisfacut sau transformat audienta ipoteze, sau pur si simplu prins minute de atractie, interes sau sexualitate in provocator, suscitat sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, regret, melancolie, sau irepresionabil omenire. Totusi toate sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista de verificare doar in virtutea principal tema - in special, ca privat nevoie ramane redus, ignorat sau eclipsat de politic obligatie, daca nu suplimentar emotional si, fizic represiune. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti vedete in lume a descrie un contrar situatie - un tip atat de asaltat de tragedie ca poate doar scapa in sexual rautate. dezbatere cu privire la scena „untului” si, de asemenea vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a sustinut „M-am simtit putin violata”), va, precum si probabil ar trebui, definitiv nuanta exact cum se vede eficiente si, de asemenea film in general.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, loturi de nume copicats si, de asemenea imitatori (varsare litere in numele ei, cum ar fi redactari din haine) dezvoltat o in jurul lumii mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati fete calatorit globul, dormit cu uimitor, confidential parteneri precum si au pacalit tabuurile din asa-numitul "bun" cultura. Dar, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest front runner franchise nu creat de actual Emmanuelle Arsan dar ei partener, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personalitate firma si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte instalatii, inclusiv initial pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir pereche din eternitate (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze traditia, si durabilitate, intr-o perioada de stiinta, si bogatie. Scott creste design la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta dar majoritatea ele distinct precum si gandite in foarte propriu mod. (Lui adaptare Lolita, de exemplu, este, in punct de vedere, o remarcabila adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de contemporan criterii, inca sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne a aratat aceste acte cu Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si ghidat acest extraordinar pelicula referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) comercializata chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de robie pentru aceasta doamna devine o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, mai intai pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru iubire fizica care devine o mai profunda si mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta idila referitoare la trecut si, de asemenea, existent, sex si dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, evenimentele - multe sexual sau legat de sex - acela definiti lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea ofera reciproc placere, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte insemnat precum si crearea momente crucial pentru viata lor emotionala.