10 rapid Sfaturi despre relații cupluri

Idei pentru condimentarea vietii intime

Indiferent daca problema permite sau mic, exista numeroase lucruri pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe drumul cel bun. Sexuala sanatate merge impreuna cu general psihologic, fizic, si, de asemenea, psihologic sanatate. Interactiunea cu insotitorul, pastrarea un sanatos stil de viata, folosindu-va singur din cateva din numeroasele exceptionale auto-ajutorare produse de pe piata, si doar sa te distrezi te poate ajuta sa faci vreme momente dificile

Apreciere o placuta viata sexuala

Sex. Cuvantul poate evoca un caleidoscop de sentimente. De la dragoste, placere, si, de asemenea, tandrete pana la dorind, stres si anxietate, si, de asemenea, frustrare - raspunsurile sunt la fel de diferite ca si experientele sexuale. Ce este chiar mai mult, multi oameni cu siguranta experienta toate aceste sentimente si, de asemenea, numeroase altele de-a lungul sex viata numeroase ani.

Dar ce este sexul, intr-adevar?

Pe un nivel, sexul este doar inca unul hormonal determinat de corp caracteristica dezvoltat pentru a continuati soiurile. Evident, acel subtire vedere subevalueaza complexitatea omului legat de sex reactie. Impreuna cu fortele biochimice forte la locul de munca, experientele tale si, de asemenea, ipoteze asista formeaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. pe cont propriu ca fiinta sexuala, ideile referitoare la ceea ce compune o placuta legata de sex conexiune, si, relatia cu insotitorul sunt esentiala luati in considerare capacitatea dvs. de a dezvolta si pastra o satisfactie viata sexuala.

Vorbind cu companion

Multe cupluri localizati este greu sa vorbiti despre sex chiar sub cel mai eficient dintre situatii. Cand legat de sex probleme au loc, sentimente de durere, jena, regret, si, de asemenea, animozitate poate opri discutie complet. Pentru ca bun comunicare este o cheie a unui sanatos conexiune, dezvoltarea o discutie este primul pas nu numai la mult mai buna sex viata, dar la fel la o legatura mai detaliata emotionala. Chiar aici sunt cateva idei pentru abordarea acestui delicat subiect.

Gasiti ora corecta pentru a vorbi. Exista 2 tipuri de sexuale conversatii: cele pe care le aveti in camera si pe care le ai in alta parte. Este perfect adecvat sa spui partenerul tau ceea ce simte cu adevarat bine in mijlocul Accesați acest site dragostei, dar este ideal sa astepti pana ramaneti in un extra neutru setare pentru treceti mai mare probleme, cum ar fi diferit dorinta sexuala sau climax probleme.

Evitati criticati. Canapea idei in termeni pozitivi, de exemplu, „Imi place intr-adevar ma bucur cand ma atingi de par usor in acest fel, „mai degraba decat concentrandu-se pe cele dezavantaje. Apropie-te de legata de sex ingrijorare ca o problema care trebuie adresata cu fiecare altul mai degraba decat un exercitiu in atribuire vina.

Confide in pe partenerul referitor modificari in corpul tau. Daca bliturile calzi va mentin ridicati-va seara sau menopauza v-a facut de fapt zona vaginala complet, vorbeste partenerul despre la aceste puncte. Este mai bine ca el intelege ceea ce de fapt se intampla mai degraba decat analizeaza aceste modificari fizice ca lipsa de interes. De asemenea, daca esti un barbat si, de asemenea, tu nu mai obtii o erectie pur si simplu din ideea de sex, arata-ti insotitor exact cum sa stimuleze pe tine in loc de ingaduie-o crede ca nu este atractiva suficient pentru a excita te mai.

Fii direct. Poti gandesti ca protejezi companionului tau senzatii prin fabricare un punct culminant, inca in adevar sunteti incepand in jos o panta alunecoasa. La fel de provocator pe cat este de a vorbi despre orice fel de legat de sex problema, dificultate grad creste imediat ce problema este ascunsa sub ani de minciuni, ranit, si, de asemenea, amaraciune.

image

Utilizarea auto-ajutorului abordari

Tratarea legat de sex probleme este mai usor in prezent decat vreodata. Revolutionare medicamente si specialist sex specialisti exista daca aveti nevoie. Totusi puteti puteti fi capabil sa solutionati minor legat de sex ingrijorari facand cateva modificari in dragoste stil. Mai jos sunt cateva lucruri pe care le puteti incerca acasa.

Educa pe cont propriu. O multime de doreasca sa atins. Acest lucru va va va va oferi o mult mai buna simtire de cat de mult presiune, de la bland catre firma, trebuie folositi.

Incercati diferite pozitii. Crearea un arsenal de diferite sexuale setari nu numai adauga pasiunea pentru a face dragoste, dar poate la fel ajutor trece peste probleme. De exemplu, marit stimulare la punctul G care se intampla cand o barbat isi intra partenerul din spate poate ajuta femeia sa ajunga punctul culminant.

Noteaza fanteziile tale. Acest exercitiu va poate ajuta va explorati fezabil sarcini pe care presupuneti ar putea fi o pornire pentru dvs. sau companionul dvs. Incearca gandindu-te o experienta sau un film care te-a emotionat si apoi iti impartasesti memoria cu partenerul dvs. Acest lucru este in special la indemana pentru persoane fizice cu redus nevoie.